Banner
Banner
Banner
Leden : 3860
Artikelen : 17
Weblinks : 5
Artikelen bekeken hits : 52266
Home Stukwerksoorten Gipswerk
Gipswerk:
 
Gipsgebonden pleisters
Nieuwe bouwtechnieken hebben geresulteerd in een groot assortiment van dunpleisters, handpleisters, machinepleisters, machines en gereedschappen voor een professioneel eindresultaat.
Er zijn talloze mogelijkheden om een wand met gips af te werken. Van egaal glad tot en met fijn schuurwerk. Ook voor behangen of tegelen is gips een ideale ondergrond.
 
Voordelen van gips:
Milieuvriendelijk.
Vochtregulerend.
Brandvertragend.
Makkelijk verwerkbaar.
Breed toepasbaar.
 
Dunpleisters
Veranderingen in bouwmethoden, gebruik van gelijkmatige bouwdelen en het steeds meer toepassen van beton verlangen niet meer dat de gipspleister dik moet worden aangebracht om een egale, strakke wand te verkrijgen. Het aanbrengen van gipspleister dient dan alleen nog maar om een zeer egaal en strak oppervlak te verkrijgen.
 
Handpleisters
Een goede handpleister biedt voor iedere ondergrond de gewenste structuur. Of u nu een glad of geschuurd eindresultaat wenst.
 
Machinepleisters
Als er grote oppervlakken gestukadoord moeten worden, is het machinaal aanbrengen van de gipspleister de meest economische methode. Bijkomend voordeel is dat het werk er aanzienlijk lichter door wordt. De machinegips wordt zowel in zakken op pallets als in silo's geleverd.
 
Naadafwerking en voegvullers
Met de speciaal ontwikkelde gipsgebonden voegenvuller producten heeft u voor elk type gips(karton)plaat het juiste materiaal om de naden strak mee af te werken voorhanden. Tevens is het mogelijk om het gehele oppervlak dun over te pleisteren.

Portfolio

portfolio

Populair