Banner
Banner
Banner
Leden : 3860
Artikelen : 17
Weblinks : 5
Artikelen bekeken hits : 52268
Home Sierpleistersoorten Spachtelputz

Spachtelputz:
 
Iedereen kent het, je schrikt wakker en denkt "Spachtelputz." In je droom loop je door prachtige villa's waar de beste stukadoors van Nederland hun uiterste best hebben gedaan. Niet met zomaar wat pleisterwerk, nee met kwalitatief hoogwaardige spachtelputz! Zou het niet geweldig zijn als ook uw nestjes waar u zo hard voor gewerkt heeft muren met spachtelputz had? Precies.... de stukadoors van Spachtelputz pro regelen het.
 
Overdreven, maar toch...
 
Natuurlijk is het bovenstaande overdreven, maar een nette afwerking van uw huis door een stukadoor heeft echt veel voordelen:
 

*  Goedkoop in het aanbrengen

*  Slijtvast en eindeloos overschilderbaar

*  Verzorgde aanblik

*  Waardevermeerdering van uw huis

 
Wat is spachtelputz?
 
Tijd om uw brandende vraag te beantwoorden. Wat is spachtelputz nou precies? Spachtelputz is een sierpleister gebonden door kunststof waarmee muren en wanden worden bedekt.
 
Waar komt de naam spachtelputz vandaan?
 
De term spachtelputz komt bij onze oosterburen vandaan. Het is een Duits woord. ("Spachtel" = spatel, plamuurmes, "Putz" = pleisterkalk)
 
Waar bestaat spachtelputz uit?
 
Spachtelputz bestaat voor 79% uit kleine witte marmerkorreltjes en voor 21% uit een bindmiddel. Spachtelputz is dus van kwalitatief hoogwaardig materiaal en is daarom ook uitstekend geschikt voor de buitenkant van een pand.
 
Hoe dik is Spachtelputz?
 
De dikte van spachtelputz varieert van dikte tussen 1 en 4 millimeter.
 
Spachtelputz structuur?
 
Spachtelputz is verkrijgbaar in drie groottes: extra fijn, fijn en middel.
 
De kleur van spachtelputz?
 
Spachtelputz is zeer kleurrijk. Het kan worden aangebracht in iedere kleur die u kunt bedenken. De kleurstof bestaat wel altijd uit uitsluitend natuurlijke pigmenten.

 

Portfolio

portfolio

Populair